Desde Septiembre de 2008 dedicado a las formas progresivas de la EM

IR A
PÁGINA DE INICIO


domingo, 6 de marzo de 2011

ELECCIONS A L’INSTITUT MUNICIPAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT DE BARCELONA

VIDEO TRANSPORT ADAPTAT BARCELONA  1ª part


VIDEO TRANSPORT ADAPTAT BARCELONA 2ª part

Ya se puede votar por "correo", correo tradicional y desde una oficina de Correos, esperemos que en la próximo convocatoria se pueda hacer utilizando las nuevas tecnologías, internet, teléfono móvil, etc. para escoger a los cinco representantes con Discapacidad Física al Instituto Municipal de personas con discapacidad del  Ajuntament de Barcelona, el voto es personal y secreto, pero puesto que a cierta edad ya son pocos los secretos que merecen ser guardados, estos son los cinco candidatos en los que he depositado mi voto y mis esperanzas por una Barcelona mejor.


Blas Membrives Moya (Afectat d’Esclerosi Múltiple) de la candidatura de COCEMFE - CATALUNYA
President de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i de la Fundació Privada d’Afectats d’Esclerosi Múltiple. President del Consell Social de Persones amb Discapacitat del Districte de Sants-Montjuïc. Vocal de COCEMFE- Catalunya i de Cocemfe- Barcelona. Membre del Consell Social de l’Institut Guttman. Delegat territorial de Aedem- COCEMFE.

Mª Carme Riu Pascual. por COCEMFE - CATALUNYA
Actualment al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona. Secretaria de la Junta de COCEMFE Catalunya. Llicenciada en Psicologia i Pedagogia. Fundadora de la Coordinadora de Grups Base de Disminuïts Físics de Catalunya. Presidenta de l’Associació Dones No Estàndards. Experta al Consell d’Europa en persones i discapacitat. Representant del Consell Nacional de Dones de Catalunya a les Nacions Unides

Mª Pilar Díaz López. por COCEMFE - CATALUNYA
Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona.Presidenta Associació d’Amputats Sant Jordi, Vocal de la Executiva de COCEMFE Catalunya, de la Federació Catalana de Voluntariat Social i de l’Associació Catalana d’Empresaris, Directius i Executius.. Representant de les Persones amb Discapacitat al Consell de Ciutat i a la Comissió Permanent de l’Ajuntament de Barcelona
 
Anna Collado Urieta por Federació ECOM
Diplomada en Estadistica.Está vinculada a ECOM des de l´any 1997, i des de 2007 n´és la gerent. Des de ben jove ha participat activament en el moviment associatiu de la ciutat de Barcelona. Va ser directora del Casal d´Associacions Juvenils de Barcelona (2004 - 2006).

Rafael Brull García, per la Fundacio DISGRUP
Llicenciat en Econòmiques i empresarials amb l’especialitat de Finançament i Inversió per l’ Universitat de Barcelona.Va patir un infart cerebral. 

Tres de COCEMFE, uno de ECOM y otro de DISGRUP, creo que son las mejores opciones para que nos representen en el Ajuntament de Barcelona. Candidatos que espero que vengan a servir y no a servirse del cargo. 

Esta es mi opción, lo que significa que no es necesariamente la mejor de todas las posibles.

Lo más importante es ejercer el derecho al voto, que voten el mayor número de personas, yo me puedo equivocar, muchos es siempre más difícil de que se equivoquen, además siempre darán mayor legitimidad a los elegidos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.